Sähköpostikanglezhdn@kangleplastic.cn

Ota yhteyttä+8618653687188

Etsi
Banner

Meistä

1. Lyhyt tiedot

WEIFANG KANGLE PLASTICS CO., LTD on perustettu vuonna 1998, joka on erikoistunut valmistamaan erilaisia muovipusseja kuten roskapussi, ruoka laukku, postituslaukut, T-paita ostoskassi, hyväntekeväisyys laukku, lemmikkieläinten jätteen laukku, vauvan vaipan pussi, PE esiliina.

Yli 15 vuoden kokemuksella tehdyistä muovipusseista olemme Kiinassa kilpailukykyisin ja laadukkain muovipussien valmistaja. Olemme hyvin perehtyneet EU: n markkinoihin ja Yhdysvaltojen markkinoihin, kuten TESCO, CARREFOUR, SAINSBURY, WOOLWORTHS -ruokailuihin, ja olemme toimittaneet viimeisten 15 vuoden aikana suurimmat linja-autonvalmistajat Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joiden kohteet eivät valmista itseään. Voimme toimittaa muovipusseja ja roskakorien vuoria joko omassa merkkituotteistossasi, painettuina teoksesi mukaan tai asiakkaiden suunnitellussa suunnittelussa. Olemme täysin tietoisia asiakkaiden laatu- ja pakkausvaatimuksista.

Olemme sijaitsee Weifang kaupungin Shandongin maakunnassa Kiinassa. Vuotuinen tuotantokapasiteetti on yli 12000 tonnia. Olemme saaneet ISO- ja BRC-sertifikaatit sekä läpäissyt SEDEXin, BSCI-tehtaan tarkastuksen. Olet tervetullut käymään, tarkastamaan ja tarkastamaan tehtaamme.
Laadukkaiden tuotteiden, erinomaisen palvelun, kilpailukykyisten hintojen ja nopean toimituksen perusteella takaamme, että saat ammattimaisia tuotteita, joissa on paras laatu, kilpailukykyinen hinta ja hyvä myyntipalvelu.

Toivotamme lämpimästi kaikki ystävät ottamaan meihin yhteyttä ja toivomme vilpittömästi, että voimme yhdessä saada paljon kirkkaampia tulevaisuuden.

2.Our tuote
Tuotteitamme ovat seuraavat:
Star tiivisteen roskakori, aluslaukku, T-paita ostoskassi, hyväntekeväisyyspussi, lemmikkieläinten jätelaukku, vauvan vaipan laukku, PE-esiliina, PE-käsine, vaatekotelo, laatikko, pehmopaperi jne.

3. Tuotteen virtaus

4.Our Certificate
Olemme aina sitä mieltä, että kaiken yrityksen menestys liittyy suoraan tarjottavien tuotteiden laatuun. Ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset kuten ISO9001, BRC, SGS-ohjeet ja tiukka laatujärjestelmä, olemme läpäisseet BSCI, SEDEX, SGS tehdas tarkastus.

5.Yhteistyökumppani
Tesco, Carrefour, Interplast, Helix, Fastenal

6.Testauslaitteet

Falling dpart testi Testaustesti
Metallinilmaisin

7.laadunhallinta
Koska olemme saaneet ISO9001 ja BRC-sertifikaatin, olemme perustaneet perusteellisen QC-järjestelmän.

1) Raaka-aineen ja lisälaitteiden laadunvalvonta
Ei välineitä raaka-aineen tarkastamiseen, vain toimittajien varmentamisella. Tehdään näytteet uudesta materiaalista ja testataan näytteet vertaamaan testitulosta vanhaan raporttiin. On hyvä säilyttää varastot, jos tulokset ovat sallittujen toleranssien sisällä. Tarkasta satunnaisesti lisävaruste, jotta virheelliset tuotteet säilytetään varastosta.

2) Tilausten arviointi
Kun saamme uudet tilaukset (uudet tuotteet toistuvien tilausten sijaan), jos meillä on ostajan näytteet, testataan laatua testaustilassa ja tallennamme, ja myös laskentatanäytteet testataan uudelleen vastaamaan asiakkaiden testituloksia. Sitten lähetä laskurinäytteet vahvistusta varten. Samaan aikaan kaiken materiaalin sekoittamisen kaava, tekninen käsittely tiedostossa. Massatuotanto teknisen tietomme mukaan näytteiden jälkeen vahvistettu.

3) Aineiston sekoittaminen
Tuotanto-osasto näyttää työpajan teknisen tiedoston perustana olevan materiaalin sekoittamisen kaavan. OA satunnaisesti tarkistaa vastaavasti.

4) Puhalluskalvoprosessi
A.Tarkastus: Käyttäjä itse tarkistaa kalvon leveyden ja nettopainon metriä kohti ja takaa sen oikean koon ja paksuuden.
B.QA tarkistaa elokuvan laadun 2 tunnin välein. Ja täytä tarkistustiedot rekisterimuodossa. Tässä muodossa yksityiskohdat, mukaan lukien pussien leveys, pituus, nettopaino sekä toleranssi. QA tarvitsee myös tarkistaa avainlaatuongelmia törmäyslaatikoiden linjat ---- vahvuus jaettu fyysisellä tarkastuksella. QA tarvitse verrata tietoja toleranssissa tai ei, ellei, he pyytävät operaattoria lopettamaan koneen ja säätämään uudelleen täyttää oikea spekulaatio. Vialliset kalvot on sijoitettu romun alueelle.
C. Erilainen paksuuskalvo, joka testaa läpäisevyyttä, repäisylujuutta, vetolujuutta koehuoneessa. Ainakin yksi siirtymä kerran testaus, testaustulokset kirjaa myös palautetta asianomaiselle osastolle ajoissa.

5) Laukun valmistusprosessin laadunvalvonta.
Vain tarkastaminen. Operaattorin on painettava nettopaino jokaisesta rullasta elektronisella asteikolla, jotta laukun nettopaino varmistetaan. Myös pohjatulppa oli itsetarkkailussa, erityisesti kalvon tela muuttui. Kaikki tämä fyysisellä tarkkailulla.
B.QC-tarkistus. QA myös satunnainen tarkistaa pohjan tiivistys ja netto paino sekä muita kohteita täyttää ennätys. Satunnaisvalvonta 2 tunnin välein. Jos tulokset ylittävät määritysstandardin, operaattoria pyydetään lopettamaan kone ja säätää sitä, kunnes se on oikea ja toimii säännöllisesti. Myös vialliset pussit on eristetty romun alueelle.
C. Eri koneista erikokoiset paksuuspussit testattaessa alustiivisteiden laadun tarkistamista testaustilassa. Ainakin yksi muutos kerran. Testitulokset merkitsevät myös palautetta asianomaiselle osastolle.

6) Valmiit tuotteet satunnainen tarkistus ennen varastoon.
QC manger satunnaisesti tarkistaa kaikki valmiit tuotteet, jos toleranssi ylittää standardin, se eristetään ja kaavitetaan. Tällä tavoin pidät kaikki vialliset lopputuotteet pois varastosta.

7) Laadun jäljitettävyys
Meillä on jäljitettävyys nro. 6 numeroa jokaisen ulkopakkauksen pohjaan. Se vastaa vastaavasti tuotantopäivää, koneen nro. operaattorin numero ja leimattu QA-numero. Kun laatuongelmia on tapahtunut, voimme jäljittää tämän pussin jäljitettävyys ei.

8) Testihuoneen testausrulla
A. Alkuperäisen näytteen laadun testaus asiakkaalta.
B.Counter-näytteiden testaus.
C.Valmistautuneiden materiaalien testaus.
D.Prosessitekniikka muuttui, näytteen testaus
E.Regular-testaus

Kaikki edellä Testaa elokuva tikkuisku, repäisylujuus, vetolujuus ja pohjan tiivisteenvoimakkuus vähintään kerran vuorolla. Tietojen vertaaminen pätevään standardiin ja palautetta QC: lle ja tuotantoosastolle ajoissa.