Etusivu > Tietoja meistä

1. Lyhyt info

WEIFANG KANGLE PLASTICS Co, LTD on perustettu vuonna 1998, joka on erikoistunut valmistus erilaisia muovipusseja, kuten roskat pussiin, ruoka laukku postituksen Laukut, t-paita laukku, hyväntekeväisyys laukku, hellitellä haaskata kassi, baby hoitolaukku, PE esiliina.

Yli 15 vuoden muovi Laukut tehdä kokemusta, olemme kilpailukykyisin andamp; laadukkaita muovipusseja valmistaja Kiinassa. Olemme hyvin perehtynyt EU: N markkinoille ja Amerikan markkinoilla kuten TESCO, CARREFOUR, SAINSBURY, WOOLWORTHS ehtoollinen markkinoilla ja toimittaneet suurimmista voi liner valmistajat Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa viimeisten 15 vuoden aikana kohteita he eivät halua valmistaa itse. Voimme toimittaa muovipusseja ja roskakoriin vaipat joko oman merkkituotteiden painettu kohti oman teoksesi tai asiakkaiden mittatilaustyönä muotoilu ja olemme täysin perillä asiakkaan laatu andamp; pakkausluettelon odotuksia.

Sijaitsemme Weifang kaupunki Shandongin maakunnassa Kiinassa. Vuosittainen tuotantokapasiteetti on yli 12000 tonnia. Meillä on ISO ja BRC ja myös läpäissyt SEDEX, BSCI tehtaan tarkastuksen. Olet erittäin tervetullut vierailla, ja tarkastaa tehtaallamme.
Perustuen ja #39; Laatutuotteita, erinomainen palvelu, kilpailukykyiset hinnat ja nopea hänen tulee kyetä #39; takaamme, että saat ammatillinen tuotteiden paras laatu, kilpailukykyinen hinta ja hyvä myynti palvelu.

Olemme erittäin tyytyväisiä kaikki kaverit ottaa yhteyttä ja vilpittömästi toivon, että molemmat saamme valoisampaa tulevaisuutta yhdessä.

2. tuote
Tuotteemme sisältää seuraavat:
Tähti sinetti roskakoriin vaipat, ruoka laukku, t-paita laukku, hyväntekeväisyys laukku, hellitellä haaskata kassi, baby hoitolaukku, PE esiliina, PE käsine, Pukupussi, ruutuun liner, deli arkki, jne.

3. tuotteen virtauksen

4. meidän todistus
Aina hyvälle menestystä yhtiömme on suoraan verrannollinen tarjoamme tuotteiden laadusta. Ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset säädettyä ISO9001, BRC, SGS suuntaviivat ja tiukat laadunvalvontajärjestelmä, olemme hyväksyneet BSCI: N SEDEX, SGS tehtaan tarkastuksen.

5. yhteistyökumppanina
Carrefour, Tesco, Fastenal, Interplast, Helix

6. testaus varusteet

Kuuluvat dpart testi Tenstile testi
Metallinpaljastin

7. laadunvalvonta
Kuten olemme saaneet ISO9001 ja BRC, olemme laatineet QC perusteellinen.

1) raaka-aineiden ja lisävaruste laadunvalvonta
Ole välineitä, joilla tarkistaa raaka-aineen vain toimittajien sertifiointi. Varauksen näytteitä uutta materiaalia ja testaa näytteitä verrata testaus johtaa vanha raportti. Se on ok varastoon, jos tulokset toleranssialueelle Random tarkkailun lisävaruste pitää viallisia tuotteita varastoon.

2) jotta arviointi
Kun saamme uusia tilauksia (tuotteet uusia sijaan toistamaan tilauksia), jos on buyerand #39; s näytteitä, laatuominaisuuksien testaus meidän testaus Huonepalvelu ja tehdä ennätys ja myös tehdä counter näyte testataan uudelleen vastaamaan asiakkaat testi ennätys. Sitten lähettää vastanäytteitä vahvistusta. Samalla Varauksen kaiken materiaalin sekoittaminen kaavan käsittely tekninen tiedosto. Mukaan tekniset asiakirjat jälkeen näytteiden vahvisti massatuotantoon.

3) materiaalin sekoittaminen
Tuotanto-osasto näyttää työpaja materiaalin sekoittaminen kaava perustuu tekniset asiakirjat. Nivelrikon on satunnainen, tarkistetaan vastaavasti.

4) puhallus elokuva prosessi
A.Self tarkistaminen: toiminnanharjoittajan tulee omavalvontajärjestelmän leveys ja net paino permeter, sitten oikea koko ja paksuus.
B.QA tarkistaa elokuvan laadun 2 tuntia. Ja täytä tietuelomake tarkistaa tiedot. Tässä muodossa yksityiskohtaisesti eritelmän kuten laukku leveys, pituus, paino sekä toleranssi. QA täytyy tarkistaa, avain laatua koskeva kysymys kaatuu voi alukset---jakaa tarkistamalla fyysistä voimaa. QA on vertailla tietoja joka osuu toleranssialueelle, tai ei, jos ei, he kysyvät toiminnanharjoittajan Pysäytä kone ja säätää uudelleen vastaamaan oikeita lajiutuminen. Viallinen elokuvia esitetty romu-alueella.
C.Different paksuus elokuva testataan depart vaikutus, repiä vastus, vetolujuus testaus huone. Vähintään yksi vuoro, yksi aikaa testaamiseen, ja testaus tuloksia myös palautetta asianomaiselle osastolle ajoissa.

5) laukku tekee prosessin laadunvalvontaan.
A.Self tarkkailun. Toiminnanharjoittajan on paino nettopaino jokaisessa rullassa Sähköinen mittakaavassa taata laukku nettopaino. Pohja sinetti ollut erityisesti muuttaa filmirullan omavalvontajärjestelmän. Kaikki tämä fyysinen tarkistamalla.
B.QC tarkkailun. QA myös satunnaisia tarkistaa pohjan tiivistys ja nettopaino sekä muita kohteita täyttää tietueeseen. Satunnaisesti tarkkailun välein 2 tuntia. Jos tulokset ylittävät standardin eritelmä operaattori on pyydetty stop kone ja säätää kunnes on oikea säännöllisesti. Viallinen pussit ollut myös eristää romu alueella.
C.Different paksuus pussit eri kone testataan alhaalla sinetti laadusta lähtöselvityksen testaus huone. Vähintään yksi vaihto kerran. Testaus tuloksia tallentaa myös palautetta asianomaiselle osastolle.

6) valmiiden tuotteiden satunnainen tarkistaa ennen varaston.
QC purtilo jälkisäädös satunnaisten tarkastusten lopputuotteita, jos sallittu poikkeama ei ylitä tavanomaista, se eristää ja kaavittu. Näin eristettävä viallinen valmiiden tuotteiden varasto.

7) laatu tracebility
Meillä tracebility no.with 6 numeroa jokaisen ulomman laatikoiden pohjalla. Se on vastaavasti edustavat valmistuspäivä, kone ei. operaattori nro ja leimattu QA ei. Kun laatua koskeva kysymys tapahtui, voimme jäljittää tämän pussin tracebility ei.

8) testaus rul testaus huone
A. alkuperäisen näytteen laadun testaus asiakkaalta.
B.Counter näytteet testaus.
C.Main materiaali mielipaha pistokokeista.
D.Process tekniikka muuttunut, näytteiden testaus
E.Regular testaus

Kaikki edellä mainitut testaus elokuva dart-vaikutus repiä vastus, vetolujuus ja pohja sinetti voimaa vähintään kerran kustakin. Varauksen perusteella tiedot pätevän standardi ja palautetta QC ja tuotanto-osasto ajoissa.