HDPE-entrapment sinetti Flat Pack tai laatikko Liner tai pakkaus Lineron Roll LDPE

HDPE ei puristuksiin sinetti tasainen pack tai laatikko liner tai pakkaus lineron roll LDPE Low Density polyeteeni ruutuun liner, kartonki liner nimikkeen nimi: laatikko linjaliikennettä, Box-liner...

Tuotetiedot

HDPE ei puristuksiin sinetti flat pack tai laatikko liner tai pakkaus lineron roll LDPE
Low Density polyeteeni ruutuun linjaliikennettä, pakkaus liner
Nimi: Laatikko linjaliikennettä, Box-liner hedelmiä pussiin, Apple laukku, Bin linjaliikennettä, Bin-liner Carton linjaliikennettä, laatikko sisäpussi Carton sisäpussi Liner ruutuun Liner säilön, Liner pakkaus


Etu:
1. täydellinen suojaa pölyltä, likainen ja kosteutta
2. asiakaskohtaisia koon ja suunnittelu, voi air-reikiä kuten suunnittelua
3. tulostaa oman logon löytyy myös
4. ISO 9001-sertifioitu
5. 20 vuoden tuotannon kokemusta perheen omistuksessa tehtaan

Käyttö:
1. muovinen pakkaus vaipat, kutsutaan myös as'Carton Liners'are käyttämien hedelmien ja vihannesten viljelijöille, viljelijöiden, liha pakkaajat, siipikarjan prosessorit, kalanjalostamot, tukku teurastajat, autonvalmistajien, ilmailu, muovin valmistajat ja jalostettujen elintarvikkeiden pakkauksissa hygieenisesti line pahvilaatikko ja varmistaa tuotteiden saapuvat puhdasta, tuoretta, turvallista ja vähintään pilaantumista.
2. Nämä muovi pakkaus vaipat voidaan yhteydessä ruokaa, kuten liha ja siipikarja. Muovinen pakkaus vaipat suojaa sisällön pölyä, likaa ja kosteutta.
3. Nämä huolellisesti suunniteltu muovinen pakkaus vaipat supervahva ja ympäristöystävällisestä materiaalista ja käytännön drawtape täytyy sulkea ja kuljettaa niitä.
4. muovinen pakkaus vaipat sopivat hyvin käytettäväksi ulkopakkauksessa massatuotteiden kuten lihavalmisteiden, pieniä osia ja jauhemaisia tuotteita.
5. muovinen pakkaus vaipat ovat saatavilla monenlaisia materiaaleja, tulostus tyylejä, värit, muodot ja pakattu yksitellen or'bag roll ".


Kuinka mitata liner?
Mittaa laatikon (L x l x S) tuumaa ja seuraava kaava löytää laukku, joka sopii parhaiten.
Liner L = laatikko L + 2 tuumaa
Liner W = laatikko W + 2 tuumaa
Linja D = laatikko D + ½ (laatikko W) + 6 tuumaa


Tunnettu kuin yksi johtavista valmistajien ja toimittajien hdpe ei puristuksiin sinetti flat pack tai laatikko liner tai pakkaus lineron roll ldpe Kiinassa Kangle muovit nyt tarjoaa korkealaatuisia tuotteita päässä ammatillinen tehdas. Jos tukku-laatu muovituotteita, tarkista tarjouksen meille nyt ja mukauttaa palvelua tarjotaan myös.

Tutkimus